Сите новости на едно место

Светски ден без тутун
30 May 2023
Светски ден без тутун 2023 година Тутунот е еден од најголемите здравствени предизвици со кои се соочува...
ИНФОРМАЦИЈА ВО ВРСКА СО ПРЕТСТОЈНАТА ПРВА ФАЗА ОД ПРЕВЕНТИВНАТА СИСТЕМАТСКА ДЕЗИНСЕКЦИЈА ЗА УНИШТУВАЊЕ НА КОМАРЦИТЕ НА ПОДРАЧЈЕТО НА ОПШТИНА ДЕМИР ХИСАР
29 May 2023
ИНФОРМАЦИЈА ВО ВРСКА СО ПРЕТСТОЈНАТА ПРВА ФАЗА ОД ПРЕВЕНТИВНАТА СИСТЕМАТСКА ДЕЗИНСЕКЦИЈА ЗА УНИШТУВАЊЕ...
ИНФОРМАЦИЈА ВО ВРСКА СО ПРЕДСТОЈНАТА ПРЕВЕНТИВНАСИСТЕМАТСКА ДЕРАТИЗАЦИЈА НА ОПШТИНА ДЕМИР ХИСАРИНФОРМАЦИЈА ВО ВРСКА СО ПРЕДСТОЈНАТАПРЕВЕНТИВНА ЛАРВИЦИДНА ДЕЗИНСЕКЦИЈА ЗА УНИШТУВАЊЕ НА ЛАРВИТЕ НА КОМАРЦИТЕ НА ПОДРАЧЈЕТО НА ОПШТИНА БИТОЛА И ОПШТИНА НОВАЦИИНФОРМАЦИЈА ВО ВРСКА СО ПРЕДСТОЈНАТА ПРЕВЕНТИВНАСИСТЕМАТСКА ДЕРАТИЗАЦИЈА НА ОПШТИНА ДЕМИР ХИСАР
26 May 2023
ИНФОРМАЦИЈА ВО ВРСКА СO ПРЕДСТОЈНАТА ПРЕВЕНТИВНА ЛАРВИЦИДНА ДЕЗИНСЕКЦИЈА ЗА УНИШТУВАЊЕ НА ЛАРВИТЕ НА...
ИНФОРМАЦИЈА ВО ВРСКА СО ПРЕДСТОЈНАТА ПРЕВЕНТИВНАСИСТЕМАТСКА ДЕРАТИЗАЦИЈА НА ОПШТИНА ДЕМИР ХИСАР
16 May 2023
ИНФОРМАЦИЈА ВО ВРСКА СО ПРЕДСТОЈНАТА ПРЕВЕНТИВНА СИСТЕМАТСКА ДЕРАТИЗАЦИЈА НА ОПШТИНА ДЕМИР ХИСАР Се информираат...
Меѓународниот ден на физичката активност
09 May 2023
Меѓународниот ден на физичката активност „Движење за здравје“ – 10. 05 2023 год, И оваа 2023година на...
Светскиот ден на здравјето
07 April 2023
Светскиот ден на здравјето “ЗГОЛЕМУВАЊЕ НА ЈАВНОТО ФИНАНСИРАЊЕ ЗА ЗДРАВЈЕ И НАМАЛУВАЊЕ НА ЗДРАВСТВЕНИТЕ...
Светски ден за борба против туберкулоза- 24 март!
24 March 2023
Светски ден за борба против туберкулоза- 24 март! Cветскиот ден за борба против туберкулоза се одбележува...
Светски ден на ракот 2023
03 February 2023
4 февруари Светски ден на ракот 2023 Светската здравствена организација и Меѓународната асоцијација за...
ПРЕПОРАКИ НА ИНСТИТУТОТ ЗА ЈАВНО ЗДРАВЈЕ ЗА НАСЕЛЕНИЕТО ПРИ УСЛОВИ НА ВИСОКО ЗАГАДУВАЊЕ НА ВОЗДУХОТ СО ЛЕБДЕЧКИ ЧЕСТИЧКИ
04 January 2023
ПРЕПОРАКИ НА ИНСТИТУТОТ ЗА ЈАВНО ЗДРАВЈЕ ЗА НАСЕЛЕНИЕТО ПРИ УСЛОВИ НА ВИСОКО ЗАГАДУВАЊЕ НА ВОЗДУХОТ СО...
СОВЕТИ ЗА НАМАЛУВАЊЕ НА СОЛ ВО ИСХРАНАТА ЗА ВРЕМЕ НА ПРАЗНИЦИ
04 January 2023
СОВЕТИ ЗА НАМАЛУВАЊЕ НА СОЛ ВО ИСХРАНАТА ЗА ВРЕМЕ НА ПРАЗНИЦИ Во Република Северна Македонија, дневна...